Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu ja siirrettävä ilmastointilaite tuovat helpotusta helteisiin!

Sisäilmaa raikastava ja viilentävä ilmalämpöpumppu on erinomainen ratkaisu helpottaa oloa kuumina kesäpäivinä. Tutustu jäähdytyskäyttöön hyvin soveltuviin Gree Bora ja Mitsubishi Electric HR ilmalämpöpumppuihin. Myös siirrettävä ilmastointilaite tuo avun kesän helteissä. Siirrettäviin ilmastointilaitteisiin voit tutustua alla.

Tarjoamme lämpöpumppujen asennukset ja huollot sekä kaikki lvi-alan tuotteet ja palvelut. Palvelemme sinua Lahden seudulta käsin koko Päijät-hämeen alueella. Toimialueeseemme sisältyy myös Kouvola ympäryskuntineen sekä Uudeltamaalta Vantaa, Mäntsälä, Riihimäki ja Hyvinkää. Suurempia kohteita teemme laajemmallakin alueella. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä rautaisella ammattitaidolla!

Gree Shiny 3,5kw siirrettävä ilmastointilaite

GREE Shiny 3.5kW:n siirrettävä ilmastointilaite on maailman suurimman huoneilmajäähdytin valmistaja GREE:n tuote. Tämä astetta tehokkaampi laite tuo raikkaan viileyden niin toimistoon kuin kotiinkin.

Laitteiston tyylikäs muotoilu ja korkealaatuinen viimeistely soveltuu hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Säädettävien ilmaohjaimien ansiosta jäähdytys on helposti suunnattavissa. Shiny ilmastointilaitteen selkeä ohjauspaneeli ja kaukosäädin tekevät laitteesta käyttäjäystävällisen.
599,00€

Gree Aovia 2,7kw siirrettävä ilmastointilaite

GREE Aovia 2.7kW:n siirrettää  ilmastointilaite on maailman suurimman huoneilmajäähdytin valmistaja GREE:n tuote. Tämä siro, tehokas ja ympäristöystävällinen laite tuo raikkaan viileyden niin toimistoon kuin kotiinkin.

Laitteiston tyylikäs muotoilu ja korkealaatuinen viimeistely soveltuu hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Säädettävien ilmaohjaimien ansiosta jäähdytys on helposti suunnattavissa. Aovia ilmastointilaitteen selkeä ohjauspaneeli ja kaukosäädin tekevät laitteesta käyttäjäystävällisen.
449,00€

Tiesitkö että lämmitysjärjestelmän voi nyt hankkia myös leasing-sopimuksella?

Omistatko jo lämpöpumpun ja kaipaat huoltoa laitteellesi?

Jos sinulla on lisää kysymyksiä ilmalämpöpumpuista, ota toki yhteyttä. Tarjoamme kokonaisvaltaisen huoltopaketin edulliseen hintaan! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä!
Löysitkö tarvitsemasi palvelun?
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.
Tarvitsetko edullista rahoitusta?
Tutustu edulliseen op-rahoitukseemme!
Tutustu Lämpöjokerin verkkokauppaan
Todennäköisesti helpoin tapa hankkia lämpöpumppu!

Lähetä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!