vastuu group logo luotettava kumppani

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu tuo huomattavia säästöjä!

Olisiko aika säästää lämmityskustannuksissa ja päivittää lämmitysjärjestelmä lämpöpumppu-tekniikkaan?

Ilma-vesilämpöpumput ovat kehittyneet hurjasti viime vuosina ja parhailla laitteilla ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö toimii jopa -28°C ulkolämpöitilassa! Tätä kylmemmillä keleillä ulkoyksikkö sammuu ja sisäyksikön sähkövastukset käynnistyvät ja hoitavat lämmityksen.

Tutustu erittäin suurella hyötysuhteella toimivaan Mitsubishi Electric Ecodan SWM -sarjan ilma-vesilämpöpumppuun. Hinta perusasennettuna alkaen 9900,00!

Lämpöjokeri tarjoaa palvelujaan Päijät-Hämeessä esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Lahti, Heinola, Asikkala, Orimattila ja Nastola.

Voit saada 4000,00 euron avustuksen kun vaihdat öljylämmityksen lämpöpumppuun!

HUIPPU UUTUUS!

MITSUBISHI SWM-sarjan ilma-vesilämpöpumppu R32 kylmäaineella ja uudistuneella Ecodan- sisäyksiköllä!

Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla, käsittäen myös omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Mitsubishi Electric Ecodan SWM80 ilma-vesilämpöpumppu;
hinta alkaen 9900,00 asennettuna

Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla. Tämä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten. Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden. Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliin tiloihin.

Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on entistäkin ympäristöystävällisempi.

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan Next Generation hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi. Järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Saat meiltä kokonaispalvelun, jossa vanha järjestelmä puretaan ja uusi asennetaan tilalle ”avaimet käteen” -periaatteella. Tai jos haluat hyödyntää olemassa olevaa järjestelmää varalla, voidaan uusi järjestelmä asentaa rinnalle.

Ilma-vesilämpöpumpun perusasennus sisältää:

Asennustarvikkeet sisä- ja ulkoyksikön paikalleen asennukseen (ei sisällä ulkoyksikön perustusta), enintään 6 metrin kylmäaineputkivedon, maatelineen ulkoyksikölle, sulatusvesikaukalon ja lämmityskaapelin, sekä sisä- ja ulkoyksikön välisen sähkökaapelin. Perusasennus ei sisällä sähkönsyöttöä, eikä sisäyksikön lämmitys- ja käyttövesiputkien kytkentää kiinteistöön. Nämä on mahdollista saada lisäpalveluna asiakaspalvelumme kautta. Työn osuudesta voit saada kotitalousvähennystä. Asennustyön osuus on aina eritelty laskussa.

Heräsikö mieleesi jokin kysymys asennukseen liittyen? Ota  yhteyttä asiakaspalveluumme!

Saat meiltä kaikki lämpöpumppuratkaisut asennettuna!

Tutustu tarjoamiimme tuotteisiin

Tiesitkö että lämmitysjärjestelmän voi nyt hankkia myös leasing-sopimuksella?

Omistatko jo lämpöpumpun ja kaipaat huoltoa laitteellesi?

Jos sinulla on lisää kysymyksiä lämpöpumpuista, ota toki yhteyttä. Tarjoamme kokonaisvaltaisen huoltopaketin edulliseen hintaan! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Löysitkö tarvitsemasi palvelun?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Tarvitsetko edullista rahoitusta?

Tutustu edulliseen op-rahoitukseemme!

Tutustu Lämpöjokerin verkkokauppaan

Todennäköisesti helpoin tapa hankkia lämpöpumppu!