Hepa-suodattimella varustettu ilmanpuhdistin on tehokas apu koronavirusta vastaan!

HEPA-suodattimella varustettu ilmapuhdistin poistavaa ilmasta mikropartikkeleita, joihin virukset ilmassa kiinnittyvät ja joiden mukana ne kulkeutuvat hengityselimiin. Lue tästä REHVAn raportti Koronaviruksen leviämisestä ja torjunnasta rakennuksen sisällä.

Raikas ja turvallinen sisäilma Gree 320A ilmanpuhdistimella

GREE ilmanpuhdistin on maailman suurimman ilmankäsittelylaitteiden  valmistajan tuote. Tämä laadukas ilmanpuhdistin suodattaa sisäilman epäpuhtaudet tehokkaasti aktiivi- ja HEPA-suodattimen ansiosta. (HEPA = High Efficiency Particulate Arrestance)

Laitteiston tyylikäs muotoilu ja korkealaatuinen viimeistely soveltuu hyvin skandinaaviseen sisustukseen niin kotona kuin toimistossa. Ilmanpuhdistimen sisäänrakennettu ilmanmittaus kertoo, milloin suodattimet tulee vaihtaa. Ilmanpuhdistimen selkeä ohjauspaneeli ja kaukosäädin tekevät laitteesta käyttäjäystävällisen.

Tuotetta on rajoitetusti! Tilaa heti omasi! Hinta 299,00€!

Tiesitkö että lämmitysjärjestelmän voi nyt hankkia myös leasing-sopimuksella?

Omistatko jo lämpöpumpun ja kaipaat huoltoa laitteellesi?

Jos sinulla on lisää kysymyksiä ilmalämpöpumpuista, ota toki yhteyttä. Tarjoamme kokonaisvaltaisen huoltopaketin edulliseen hintaan! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä!
Löysitkö tarvitsemasi palvelun?
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.
Tarvitsetko edullista rahoitusta?
Tutustu edulliseen op-rahoitukseemme!
Tutustu Lämpöjokerin verkkokauppaan
Todennäköisesti helpoin tapa hankkia lämpöpumppu!

Lähetä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!