vastuu group logo luotettava kumppani

Ilmalämpöpumput

Saat meiltä kaikki ilmalämpöpumppu-
ratkaisut asennettuna!

Lämpöjokeri tarjoaa ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltopalvelut vankalla kokemuksella ja huolellisesti toteutettuina! Toimialueeseemme sisältyy Lahti, Vääksy, Asikkala, Heinola, Orimattila, Nastola ja koko Päijät-Hämeen alue. Edustamamme tuotemerkit ovat laadukkaita ja suunniteltu toimimaan pohjoisen ankarissa oloissa.

Edustamme laatumerkkejä

Tutustu ilmalämpöpumppuihin alla olevien linkkien kautta. Edustamme huippulaadukkaita ja nykyaikaisia ilmalämpöpumppuja valmistavia Mitsubishi Electric ja Gree merkkejä. Logoja klikkaamalla pääset tutustumaan valmistajien eri malleihin. Voit myös siirtyä suoraan verkkokauppaan tilaamaan valitsemaasi ilmalämpöpumppua!

Ilmalämpöpumppu tuo mukavuutta ja huomattavia säästöjä

Ilmalämpöpumppu tuo elämääsi ja asumiseesi arjen luksusta. Talven kylmyys pysyy seinien ulkopuolella ja lämmityskulusi kohtuullisina. Kesähelteillä ilmalämpöpumpun käyttäminen asuntosi viilentämiseen on myös edullista. Laite puhdistaa sisäilmaa, vähentää kosteutta ja on energian kulutusta vähentävänä lämmitysjärjestelmänä ekologisesti loistava valinta. Ilmalämpöpumppu asennetaan aina tukemaan ensisijaista lämmitysjärjestelmää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ilmalämpöpumpuista

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön kompressori luo paineen, joka kierrättää kylmäainetta ulkoyksikön ja sisäyksikön välillä. Ulkoyksikössä kylmäaine sitoo itseensä energiaa ulkoilmasta, ja sisäyksikössä tuo energia luovutetaan lämpönä sisäilmaan. Ilmalämpöpumpun hyöty perustuu siihen, että edellämainitun prosessin pyörittämiseen kuluu noin 25% energiaa, verrattuna lämpöpumpun tuottamaan lämpöenergiaan.

Ilmalämpöpumppu asennetaan aina ensisijaisen lämmitysjärjestelmän lisäksi. Laadukkaalla ja säännöllisesti huolletulla ilmalämpöpumpulla voidaan saada jopa yli 50% säästö, mikä tarkoittaa öljy- tai suorasähkölämmitteisen omakotitalon lämmityskustannuksiin satojen eurojen säästöä vuosittain.

Jään kertyminen ulkoyksikön alle tai sen rakenteisiin on täysin normaalia. Laitteen lämmittäessä sisäilmaa, ulkoyksikkö kerää ulkoilmasta lämpöä, jolloin ulkoyksikön pinnat jäähtyvät. Tällöin ulkoilmassa oleva kosteus huurtuu laitteen pinnoille. Tätä huurtumista tapahtuu eniten ilman lämpötilan ollessa nollan asteen tienoilla. Laite on ohjelmoitu sulattamaan kertynyt huuru tietyin väliajoin. Tämän sulatusprosessin takia laitteen alle voi talvella kerääntyä kasa jäätä, joka voidaan poistaa sopivaksi katsomallaan tavalla. On kuitenkin tärkeää varoa vahingoittamasta ulkoyksikköä. Kondenssivedenohjaimilla sulatusvesi saadaan ohjattua etäämmälle ulkoyksiköstä ja rakennuksesta.

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö tuottaa kondenssivettä, kun asunnon sisäilmaa lämmitetään. Ulkoyksikkö jäähtyy, ja kerää ulkoilmasta kosteutta, joka valuu laitteesta kondenssivetenä. Tämä on täysin normaalia.

Kun laitteen prosessi käännetään toisinpäin, ja sisäilmaa jäähdytetään kesähelteillä, kondenssivettä tuottaa sisäyksikkö. Normaalisti vesi ohjataan kondenssivesiletkua pitkin haluttuun paikkaan, mutta letkun tukkeutuessa esimerkiksi kertyneen pölyn johdosta, voi kondenssivettä valua ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä.

Lämpöjokeri suorittaa asennusten lisäksi myös ilmalämpöpumppujen huollot ja pitää huolen ettei kondenssivedet ohjaudu väärään paikkaan.

Ilmalämpöpumppu kannattaa huollattaa ammattilaisella kahden tai kolmen vuoden välein, jotta laite pysyy toimintakuntoisena ja säilyttää energiatehokkuutensa.

Voit myös itse vaikuttaa ilmalämpöpumpun toimintavarmuuteen tekemällä tiettyjä huoltotoimenpiteitä 1-3 kuukauden välein.

  • Imuroi sisäyksikkö
  • Pyyhi pinnat kostealla liinalla
  • Vaihda suodattimet aikataulun mukaisesti
  • Tarkista ettei ulkoyksikön ilmanotossa tai kondenssivesiletkussa ole tukkeena roskia

Voit lukea lisää ilmalämpöpumpuista ja muista tarjoamistamme tuotteista myös maahantuojamme Scanofficen sivuilta.

Tiesitkö että lämmitysjärjestelmän voi nyt hankkia myös leasing-sopimuksella?

Omistatko jo lämpöpumpun ja kaipaat huoltoa laitteellesi?

Jos sinulla on lisää kysymyksiä ilmalämpöpumpuista, ota toki yhteyttä. Tarjoamme kokonaisvaltaisen huoltopaketin edulliseen hintaan! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Löysitkö tarvitsemasi palvelun?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Tarvitsetko edullista rahoitusta?

Tutustu edulliseen op-rahoitukseemme!

Tutustu Lämpöjokerin verkkokauppaan

Todennäköisesti helpoin tapa hankkia lämpöpumppu!