Ilmalämpöpumppu asennettuna - Ratkaisut kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen Lämpöjokerilta!

Ilmalämpöpumppu tuo huomattavia säästöjä asumiskustannuksiin ja lisää kodin viihtyisyyttä. Lämpöjokeri tarjoaa ilmalämpöpumppujen myynti-, asennus- ja huoltopalvelut vankalla kokemuksella ja huolellisesti toteutettuina!

Palvelemme sinua lämpöpumppuratkaisujen suunnittelussa koko Päijät-hämeen alueella. Toimialueeseemme sisältyy myös Kouvola ympäryskuntineen sekä osittain Uusimaa. Suurempia kohteita teemme laajemmallakin alueella. Verkkokaupassamme tutustut helposti koko ilmalämpöpumppuvalikoimaan, ja voit tilata ilmalämpöpumpun sekä asennuksen haluamallesi päivälle!

Edustamme ilmalämpöpumppujen laatumerkkejä!

Valikoimaamme sisältyy huippulaadukkaat ja nykyaikaiset Mitsubishi Electric ja Gree ilmalämpöpumput. Molempien valmistajien laitteet ovat energiatehokkaita, tyylikkäitä ja suunniteltu toimimaan pohjoisen ankarissa oloissa. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat Suomen suisituimpia ja Gree on maailman johtava lämpöpumppuvalmistaja. Tutustu tuotteisiin ja valitse kiinteistöösi sopiva huippulaatuinen ilmalämpöpumppu!

Asumismukavuutta ja huomattavia säästöjä ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumppu tuo elämääsi ja asumiseesi arjen luksusta. Talven kylmyys pysyy seinien ulkopuolella ja lämmityskulusi kohtuullisina. Kesähelteillä ilmalämpöpumpun käyttäminen asuntosi viilentämiseen on myös edullista. Laite puhdistaa sisäilmaa, vähentää kosteutta ja on energian kulutusta vähentävänä lämmitysjärjestelmänä ekologisesti loistava valinta. Ilmalämpöpumppu asennetaan aina tukemaan ensisijaista lämmitysjärjestelmää.
Ilmalämpöpumppu sisäyksikkö

Ilmalämpöpumppu verkkokaupasta asennettuna!

Verkkokaupassamme voit tutustua eri laitemalleihin ja tilata ilmalämpöpumpun asennettuna. Valitse mieleisesi laite, tarvittavat asennuksen lisäpalvelut ja haluamasi asennusajankohta. Siirry maksamaan ja odota asentajaa joka saapuu ilmalämpöpumppu mukanaan. Todennäköisesti helpoin tapa hankkia lämpöpumppu!

Jos tilausta tehdessäsi herää kysymyksiä ilmalämpöpumpuista tai asennuksesta, voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi kätevän chat-palvelumme avulla. Olemme arksin aamusta iltaan valmiina vastaamaan!
Usein kysyttyjä kysymyksiä ilmalämpöpumpuista

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön kompressori luo paineen, joka kierrättää kylmäainetta ulkoyksikön ja sisäyksikön välillä. Ulkoyksikössä kylmäaine sitoo itseensä energiaa ulkoilmasta, ja sisäyksikössä tuo energia luovutetaan lämpönä sisäilmaan. Ilmalämpöpumpun hyöty perustuu siihen, että edellä mainitun prosessin pyörittämiseen kuluu noin 25% energiaa, verrattuna lämpöpumpun tuottamaan lämpöenergiaan.

Ilmalämpöpumppu asennetaan aina ensisijaisen lämmitysjärjestelmän lisäksi. Laadukkaalla ja säännöllisesti huolletulla ilmalämpöpumpulla voidaan saada jopa yli 50% säästö, mikä tarkoittaa öljy- tai suorasähkölämmitteisen omakotitalon lämmityskustannuksiin satojen eurojen säästöä vuosittain.

Jään kertyminen ulkoyksikön alle tai sen rakenteisiin on täysin normaalia. Laitteen lämmittäessä sisäilmaa, ulkoyksikkö kerää ulkoilmasta lämpöä, jolloin ulkoyksikön pinnat jäähtyvät. Tällöin ulkoilmassa oleva kosteus huurtuu laitteen pinnoille. Tätä huurtumista tapahtuu eniten ilman lämpötilan ollessa nollan asteen tienoilla. Laite on ohjelmoitu sulattamaan kertynyt huuru tietyin väliajoin. Tämän sulatusprosessin takia laitteen alle voi talvella kerääntyä kasa jäätä, joka voidaan poistaa sopivaksi katsomallaan tavalla. On kuitenkin tärkeää varoa vahingoittamasta ulkoyksikköä. Kondenssivedenohjaimilla sulatusvesi saadaan ohjattua etäämmälle ulkoyksiköstä ja rakennuksesta.

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö tuottaa kondenssivettä, kun asunnon sisäilmaa lämmitetään. Ulkoyksikkö jäähtyy, ja kerää ulkoilmasta kosteutta, joka valuu laitteesta kondenssivetenä. Tämä on täysin normaalia.

Kun laitteen prosessi käännetään toisinpäin, ja sisäilmaa jäähdytetään kesähelteillä, kondenssivettä tuottaa sisäyksikkö. Normaalisti vesi ohjataan kondenssivesiletkua pitkin haluttuun paikkaan, mutta letkun tukkeutuessa esimerkiksi kertyneen pölyn johdosta, voi kondenssivettä valua ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä.

Lämpöjokeri suorittaa asennusten lisäksi myös ilmalämpöpumppujen huollot ja pitää huolen ettei kondenssivedet ohjaudu väärään paikkaan.

Ilmalämpöpumppu kannattaa huollattaa ammattilaisella kahden tai kolmen vuoden välein, jotta laite pysyy toimintakuntoisena ja säilyttää energiatehokkuutensa.

Voit myös itse vaikuttaa ilmalämpöpumpun toimintavarmuuteen tekemällä tiettyjä huoltotoimenpiteitä 1-3 kuukauden välein.

  • Imuroi sisäyksikkö
  • Pyyhi pinnat kostealla liinalla
  • Vaihda suodattimet aikataulun mukaisesti
  • Tarkista ettei ulkoyksikön ilmanotossa tai kondenssivesiletkussa ole tukkeena roskia

Voit lukea lisää ilmalämpöpumpuista ja muista tarjoamistamme tuotteista myös maahantuojamme Scanofficen sivuilta.

Toimialueenamme on koko Päijät-häme, ja osittain Kymenlaakso ja Uusimaa. Palvelemme ainkain näillä paikkakunnilla: Lahti, Heinola, Orimattila, Hollola, Nastola, Asikkala, Kouvola ympäryskuntineen, Vantaa, Mäntsälä, Riihimäki ja Hyvinkää. Kysy tarjousta myös muulle Suomeen.

Tiesitkö että lämmitysjärjestelmän voi nyt hankkia myös leasing-sopimuksella?
Omistatko jo lämpöpumpun ja kaipaat huoltoa laitteellesi?
Jos sinulla on lisää kysymyksiä ilmalämpöpumpuista, ota toki yhteyttä. Tarjoamme kokonaisvaltaisen huoltopaketin edulliseen hintaan! Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä!
Löysitkö tarvitsemasi palvelun?
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.
Tarvitsetko edullista rahoitusta?
Tutustu edulliseen op-rahoitukseemme!
Tutustu Lämpöjokerin verkkokauppaan
Todennäköisesti helpoin tapa hankkia lämpöpumppu!

Lähetä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!