Aurinkopaneelit mökille ja kotiin

Sanat aurinkopaneeli, aurinkosähkö, aurinkoenergia ja aurinkovoimala, ovat omakotiasujan ja mökin omistajan mielessä juuri nyt. Energian tuottaminen aurinkopaneelilla omakotitalon, mökin tai muun kiinteistön käyttöön on edullisempaa ja helpompaa kuin koskaan ennen. Saat täydellisen aurinkoenergiajärjestelmän yhdeltä toimijalta kilpailukykyiseen hintaan. Aurinkovoimalaan sijoittaminen tuo monenlaisia hyötyjä:

- Tuotat ympäristöystävällistä energiaa
- Kiinteistösi arvo kohoaa
- Sähkölaskusi pienenee
- Aurinkosähkön kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee
- Omavaraisuus kasvaa ja tuontienergian määrä vähenee
- Sijoitus tuottaa kymmeniä vuosia; tyypillinen vuosituotto 5-10% investoinnista

Palvelemme sinua alueella Lahti, Heinola, Asikkala, Nastola, Orimattila, Kärkölä ja koko Päijät-Häme. Ota yhteyttä niin selvitetään mikä olisi paras aurinkosähköjärjestelmä sinun tarpeisiisi.

Meiltä saat Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille. Järjestelmä sisältää kaiken, mitä täydelliseen aurinkovoimalaan tarvitaan. Järjestelmän asentamisesta vastaavat alan ammattilaiset, jolloin sinulle ei jää muuta kuin päätös hankinnasta. Saatavilla on myös suuremmat järjestelmät yritysten ja maatilojen käyttöön.Järjestelmään kuuluvat aurinkopaneelit, invertteri, kattokiinnitysjärjestelmä, turvakytkin ja kaapelit tulevat kaikki samassa paketissa. Järjestelmä on 3-vaiheinen, jolloin kaikki tuotettu sähkö voidaan käyttää kiinteistön sähkönkulutukseen. Ylimenevä osuus voidaan myydä sähköverkkoon. Järjestelmän komponentit on valittu ilman kompromisseja. Tätä ajattelua tukee mm. invertterit, jotka mahdollistavat kahteen eri ilmansuuntaan suunnattujen paneeleiden maksimituoton. Scanoffice hyväksyy järjestelmien komponenttitoimittajiksi vain alan parhaita toimijoita laadun takaamiseksi.
Löysitkö tarvitsemasi palvelun?
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.
Tarvitsetko edullista rahoitusta?
Tutustu edulliseen op-rahoitukseemme!
Tutustu Lämpöjokerin verkkokauppaan
Todennäköisesti helpoin tapa hankkia lämpöpumppu!

Lähetä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!