Laadukkaat lämmitysjärjestelmät ja lämpöpumput

Toimitamme huippuluokan lämmitysjärjestelmät ja lämpöpumput asennettuna. Tarvitsetpa ilmalämpöpumppua, ilma-vesilämpöpumppua, maalämpöpumppua, jäähdytysjärjestelmää tai ilmanpuhdistinta, saat meiltä ammattimaisen palvelun ja asennuksen. Valitse haluamasi lämpöpumppujärjestelmä, tai lue alta lisää eri lämpöpumppujen toimintaperiaatteista, ominaisuuksista ja hyödyistä. Vertailemalla vaihtoehtoja, voit löytää juuri sinun kiinteistöösi parhaiten sopivan ratkaisun. Kauttamme saat nyt myös täydelliset aurinkosähköjärjestelmät.

Ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu?

Viime vuosina lämpöpumpputekniikka on ottanut suuria harppauksia, ja luotettavimpien valmistajien laitteet ovat hämmästyttävän energiatehokkaita. Lämpöpumpulla saat huomattavia säästöjä lämmityskustannuksiin. Ehkä mietit, mihin tarkoitukseen eri lämpöpumput on tarkoitettu ja mikä lämpöpumppujärjestelmä sopisi parhaiten sinun tarpeisiisi.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu asennetaan aina tukemaan ensisijaista lämmitysjärjestelmää, kuten öljy- tai sähkölämmitystä. Sen hankinta- ja asennuskustannukset ovat suhteelisen matalat hyötyihin nähden, tai verrattuna maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumppuun. Laadukkaalla ilmalämpöpumpulla voit säästää jopa satoja euroja vuosittain. Säännöllisesti huollettu ilmalämpöpumppu palvelee sinua pitkään ja sen hyötysuhde pysyy korkealla tasolla. Laitteen huoltaminen on helppoa ja edullista. Lue lisää ilmalämpöpumppu-sivulta!
Katso myös usein kysytyt kysymykset ilmalämpöpumpuista.

Ilma-vesilämpöpumppu

Jos haluat vaihtaa vesikiertoisen lämmitysjärjestelmäsi kokonaan uuteen, taloudellisempaan ja ekologisempaan, on ilma-vesilämpöpumppu hyvä ratkaisu. Se voidaan asentaa kaikkiin kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Toisin kuin ilmalämpöpumppu, joka siirtää energian huoneilmaan, ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergian sisäyksikön kautta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Ilma-vesilämpöpumppu on sijoitus mukavuuteen, käyttövarmuuteen ja puhtaampaan energiaan. Sillä voidaan säästää jopa puolet kiinteistön lämmityskustannuksista. Mitsubishi Ecodan on täydellinen lämmitysjärjestelmä, joka sisältää myös varaajan. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Maalämpöpumppu

Myös maalämpöpumpulla voidaan korvata öljy- tai sähkölämmitys, ja saada suuria hyötyjä ja etuja. Pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa maalämpöpumppu tuo huomattavia säästöjä kiinteistön lämmittämiseen. Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään varastoitunutta energiaa ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Lue lisää maalämpöpumppu sivulta!

Kattavasti tietoa eri lämpöpumpuista löytyy myös Scanofficen sivuilta. 

"

"Jos työtä ei tehdä hyvin, ei sitä kannata tehdä ollenkaan!"