vastuu group logo luotettava kumppani

Tuotteet

Laadukkaat lämpöpumput, lämmitysjärjestelmät ja aurinkosähköjärjestelmät!

Toimitamme huippuluokan lämmitysjärjestelmät ja lämpöpumput asennettuna. Tarvitsetpa lämpöpumppua, ilmanpuhdistinta tai aurinkosähköjärjestelmää, saat meiltä ammattimaisen palvelun ja asennuksen. Lue eri lämpöpumppujen toimintaperiaatteista, ominaisuuksista ja hyödyistä. Vertailemalla vaihtoehtoja, voit löytää juuri sinun kiinteistöösi parhaiten sopivan ratkaisun. Kauttamme saat nyt myös täydelliset aurinkosähköjärjestelmät. Verkkokaupastamme voit ostaa ilmalämpöpumpun asennettuna. Kaikkiin hintoihin sisältyy kyseisen lämpöpumpun perusasennus. Todennäköisesti helpoin tapa hankkia lämpöpumppu!

ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumppu tuo tuntuvia säästöjä pakkasilla ja mukavuutta kesän helteillä. Edustamme laatumerkkejä, jotka on suunniteltu toimimaan pohjoisen kylmissä oloissa

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

Ilma-vesilämpöpumput ovat kehittyneet hurjasti viime vuosina ja parhailla laitteilla saavutetaan kovillakin pakkasilla huomattavia säästöjä lämmityskuluihin.

MAALÄMPÖPUMPUT

Edustamamme AIT Deutshland GmbH on yksi Euroopan johtavista lämpöpumppujen valmistajista. Maalämpö on sijoitus edulliseen energiaan!

ILMANPUHDISTIMET

Hepa-suodattimella varustettu ilmanpuhdistin on tehokas apu koronavirusta vastaan. Se poistaa ilmasta mikropartikkeleita, joiden mukana virukset kulkeutuvat hengityselimiin.

JÄÄHDYTYSLAITTEET

Tutustu jäähdytyskäyttöön soveltuviin lämpöpumppuihin. Saat meiltä kaikki lämpöpumppuratkaisut asennettuna! Pyydä ilmainen kartoituskäynti ja tarjous!

AURINKOSÄHKÖ

Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat täydellisiä aurinkosähköjärjestelmiä kotitalouksille. Järjestelmä sisältää kaiken, mitä täydelliseen aurinkovoimalaan tarvitaan.

Mikä lämpöpumppu sopii sinun tarpeisiisi?

Viime vuosina lämpöpumpputekniikka on ottanut suuria harppauksia, ja luotettavimpien valmistajien laitteet ovat hämmästyttävän energiatehokkaita. Lämpöpumpulla saat huomattavia säästöjä lämmityskustannuksiin. Ehkä mietit, mihin tarkoitukseen eri lämpöpumput on tarkoitettu ja mikä lämpöpumppujärjestelmä sopisi parhaiten sinun tarpeisiisi. Kattavasti tietoa eri lämpöpumpuista löytyy myös maahantuoja Scanofficen sivuilta. 

Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumpun ulkoyksikkö ja sisäyksikkö
Mitsubishi Electric Ecodan ilma-vesilämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu asennetaan aina tukemaan ensisijaista lämmitysjärjestelmää, kuten öljy- tai sähkölämmitystä. Sen hankinta- ja asennuskustannukset ovat suhteelisen matalat hyötyihin nähden, tai verrattuna maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumppuun.

Laadukkaalla ilmalämpöpumpulla voit säästää jopa satoja euroja vuosittain. Säännöllisesti huollettu ilmalämpöpumppu palvelee sinua pitkään ja sen hyötysuhde pysyy korkealla tasolla. Laitteen huoltaminen on helppoa ja edullista. Lue lisää ilmalämpöpumppu-sivulta!
Katso myös usein kysytyt kysymykset ilmalämpöpumpuista.

Ilma-vesilämpöpumppu

Jos haluat vaihtaa vesikiertoisen lämmitysjärjestelmäsi kokonaan uuteen, taloudellisempaan ja ekologisempaan, on ilma-vesilämpöpumppu hyvä ratkaisu. Se voidaan asentaa kaikkiin kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Toisin kuin ilmalämpöpumppu, joka siirtää energian huoneilmaan, ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergian sisäyksikön kautta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen.

Ilma-vesilämpöpumppu on sijoitus mukavuuteen, käyttövarmuuteen ja puhtaampaan energiaan. Sillä voidaan säästää jopa puolet kiinteistön lämmityskustannuksista. Mitsubishi Ecodan on täydellinen lämmitysjärjestelmä, joka sisältää myös varaajan. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Maalämpöpumppu

Myös maalämpöpumpulla voidaan korvata öljy- tai sähkölämmitys, ja saada suuria hyötyjä ja etuja. Pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa maalämpöpumppu tuo huomattavia säästöjä kiinteistön lämmittämiseen.

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään varastoitunutta energiaa ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen. Lue lisää maalämpöpumppu sivulta!

"

"Jos työtä ei tehdä hyvin, ei sitä kannata tehdä ollenkaan!"