Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric LN – Uuden ajan ilmalämpöpumppu! Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät värivaihtoehdot. Voit valita kahdesta kokoluokasta ja neljästä värivaihtoehdosta itsellesi mieleisen ilmalämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

2.150,00 2.430,00  (alv 24%)

Hinta sisältää perusasennuksen

Perusasennus sisältää asennustarvikkeet, yhden läpiviennin puurunkoon, enintään neljän metrin kylmäaineputkivedon, seinätelineen ja sähkön kytkennän olemassa olevasta maadoitetusta pistorasiasta tai turvakytkimestä. Työn osuudesta voit saada kotitalousvähennystä. Asennustyön osuus on aina eritelty laskussa.

Myymme tuotteet vain asennettuna

Kun lisäät tuotteen ostoskoriin, sinut ohjataan sivulle josta voit valita tarvittavat asennuksen lisätyöt sekä sopivan ajankohdan asennukselle.

Poista

Kuvaus

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut!

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine, silmiä hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Kyllä, ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit. Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

  • Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma ilmalämpöpumpusta saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella, joten lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi.
  • Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See Sensorin avulla. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumppu voidaan kohdistaa suoraan sinne missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti jäähdyttäen/lämittäen tilaa huomaamattomasti.
  • Laitteeseen sisäänrakennettu filtteri ehkäisee 94-99% epämiellyttävistä ilmassa leijuvista pienhiukkasista.

Mitsubishi LN-25

Sisäyksikkö
Mitat (k x l x s) mm 307 x 890 x 233
Paino kg 15,5
Äänenpaine (min-max) dB(A) 19 – 24 – 29 – 38 – 45
Ilmavirta (min-max) m³/h 270-834

Ulkoyksikkö
Mitat, k x l x s mm 550 x 800 x 285
Paino kg 34
Äänenpaine (jäähd. / lämm.) dB(A) 46 / 49
Sulakekoko 10A

Mitsubishi LN-35

Sisäyksikkö
Mitat (k x l x s) mm 307 x 890 x 233
Paino kg 15,5
Äänenpaine (min-max) dB(A) 19 – 24 – 29 – 38 – 45
Ilmavirta (min-max) m³/h 270-834

Ulkoyksikkö
Mitat, k x l x s mm 550 x 800 x 285
Paino kg 36
Äänenpaine (jäähd. / lämm.) dB(A) 49 / 50
Sulakekoko 16A

Katso tarkemmat tiedot tuote-esitteestä!

Laitteella on 3 vuoden takuu.

Lisätiedot

Kokoluokka

25, 35

Väri

Rubiininpunainen, Onyxinmusta, Helmenvalkoinen, Lumenvalkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *