Mitsubishi Electric LN25 ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric LN25 – Uuden ajan ilmalämpöpumppu! Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät värivaihtoehdot. Voit valita kahdesta kokoluokasta ja neljästä värivaihtoehdosta itsellesi mieleisen ilmalämpöpumpun, joka on taattu toimimaan Pohjoisen vaativassa ilmastossa. Saatavilla myös kokoluokka LN35.

1.590,00 1.690,00  (alv 24%)

Asennus

Voit ostaa ilmalämpöpumpun verkkokaupastamme vain asennettuna. Kun lisäät tuotteen ostoskoriin, siirryt automaattisesti seuraavalle sivulle, jolla voit valita asennuksen ajankohdan sekä asennuksen lisäpalvelut. Perusasennus sisältää yhden läpiviennin puurunkoon, enintään neljän metrin kylmäaineputkivedon, seinätelineen ja sähkön kytkennän olemassa olevasta maadoitetusta pistorasiasta tai turvakytkimestä. Työn osuudesta voit saada kotitalousvähennystä. Asennustyön osuus on aina eritelty laskussa. *Tähdellä merkityt valinnat ovat pakollisia.

Product price:1.590,00  (alv 24%)
Total options:
Order total:

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut!

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine, silmiä hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Kyllä, ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena toimme markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit. Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Mitsubishi Electric LN25 on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

  • Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma ilmalämpöpumpusta saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella, joten lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi.
  • Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput mittaavat huonetilan lämpötilaerot eri etäisyyksiltä i-See Sensorin avulla. Tämä kahdeksanosainen tunnistin havaitsee mikäli huonetilassa on ihmisiä. Ilmalämpöpumppu voidaan kohdistaa suoraan sinne missä vietetään aikaa tai vaihtoehtoisesti epäsuorasti jäähdyttäen/lämittäen tilaa huomaamattomasti.
  • Laitteeseen sisäänrakennettu filtteri ehkäisee 94-99% epämiellyttävistä ilmassa leijuvista pienhiukkasista.

Katso laitteen mitat ja tehot kohdasta Lisätiedot. Tarkemmat tiedot löytyy tuote-esitteestä!

Laitteella on 3 vuoden takuu.

Lisätiedot

Kokoluokka

25, 35

Väri

Rubiininpunainen, Onyxinmusta, Helmenvalkoinen, Lumenvalkoinen

Käyttötarkoitus

Lämmitys ja Jäähdytys

Mitat ja tehot

Mitsubishi LN-25

Sisäyksikkö
Mitat (k x l x s) mm 307 x 890 x 233
Paino kg 15,5
Äänenpaine (min-max) dB(A) 19 – 24 – 29 – 38 – 45
Ilmavirta (min-max) m³/h 270-834

Ulkoyksikkö
Mitat, k x l x s mm 550 x 800 x 285
Paino kg 34
Äänenpaine (jäähd. / lämm.) dB(A) 46 / 49
Sulakekoko 10A

Suositeltavat kohteet

Kerrostalo, Omakotitalo, Rivitalo, Toimisto

Kohteen pinta-ala

10-120m²

Lähetä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!