Mitsubishi Electric EcoDan/SW75YAA ilma-vesilämpöpumppu paketti

Olisiko aika säästää lämmityskustannuksissa ja päivittää lämmitysjärjestelmä lämpöpumppu-tekniikkaan? Ilma-vesilämpöpumppu on sijoitus mukavuuteen, käyttövarmuuteen ja puhtaampaan energiaan. Se siirtää lämpöenergian sisäyksikön kautta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen ja sillä voidaan säästää jopa puolet kiinteistön lämmityskustannuksista. Mitsubishi Electric EcoDan/SW75YAA on täydellinen lämmitysjärjestelmä, joka sisältää myös varaajan.

Ilma-vesilämpöpumppu on tilaustuote, jonka toimitusaika on 4-6 viikkoa.

9.900,00  (alv 24%)

Hinta sisältää perusasennuksen

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Nyt Mitsubishi Electricin oman tuotekehityksen ansiosta Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu järjestelmä on entistäkin tehokkaampi.

Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla Japanissa, tämä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden. Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin. Ecodan Next Generation säästää rahaa, energiaa ja on ympäristöystävällinen.

Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan Next Generation hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi ja järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Koska Ecodan Next Generation tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, tuottaa järjestelmä 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidi päästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

LUE LISÄÄ TUOTE-ESITTEESTÄ!

Laitteella on 3 vuoden takuu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitsubishi Electric EcoDan/SW75YAA ilma-vesilämpöpumppu paketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *