vastuu group logo luotettava kumppani

Verkkokauppa

Gree Amber 25 ilmalämpöpumppu

Gree Amber 25 ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Saatavilla myös kokoluokka Amber 35.

1.835,00  (alv 24%)

Hinta sisältää perusasennuksen

Perusasennus sisältää asennustarvikkeet, yhden läpiviennin puurunkoon, enintään neljän metrin kylmäaineputkivedon, seinätelineen ja sähkön kytkennän olemassa olevasta maadoitetusta pistorasiasta tai turvakytkimestä. Työn osuudesta voit saada kotitalousvähennystä. Asennustyön osuus on aina eritelty laskussa.

Myymme tuotteet vain asennettuna

Kun lisäät tuotteen ostoskoriin, sinut ohjataan sivulle josta voit valita tarvittavat asennuksen lisätyöt sekä sopivan ajankohdan asennukselle.

Kuvaus

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuuden, Amber ilmalämpöpumpun. Gree Amber 25 ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen. Amber ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Green patentoima kaksiastekompressori on suunniteltu eritysesti Pohjolan kylmiä olosuhteita varten. Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Amber ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla sekä korkealla hyötysuhteella jopa alle -30 ˚C asteessa! Laajan tehoalueen ansiosta Amber antaa myös mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja suuren enegiansäästön kaikkina vuodenaikoina.

Mukavuutta korostavana toimintona Gree Amber 25 ilmalämpöpumppu sisältää lämmitystilassa mahdollisuuden säätää huoneen lämpötilaa 1 ˚C asteen välein +8 ˚C – +30 ˚C. Laite soveltuu siis myös kesäasuntojen ylläpitolämpötilan tuottajaksi.

Katso tarkemmat tiedot tuote-esitteestä!

Laitteella on 2 vuoden takuu.

Lisätiedot

Kokoluokka

Amber 25, Amber 35

Käyttötarkoitus

Lämmitys ja Jäähdytys

Mitat ja tehot

Gree Amber 25

Sisäyksikkö
Mitat (k x l x s) mm 301x996x225
Paino kg 13
Äänenpaine (min-max) dB(A) 22-44
Ilmavirta (min-max) m³/h 350/450/580/630/680/730/800

Ulkoyksikkö
Mitat, k x l x s mm 596x899x378
Paino kg 44,5
Äänenpaine (jäähd. / lämm.) dB(A) 53
Sulakekoko 10A

Suositeltavat kohteet

Kerrostalo, Omakotitalo, Rivitalo, Toimisto

Kohteen pinta-ala

10-120m²

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gree Amber 25 ilmalämpöpumppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *