Todennäköisesti helpoin tapa hankkia lämpöpumppu!

Ilmalämpöpumppu asennettuna kätevästi verkkokaupasta!

Aloita tästä

Jäähdytettävää pinta-alaa laskettaessa, ota huomioon vain todellinen jäähdytettävä pinta-ala. Jätä pois esimerkiksi sauna- ja pesutilat.

Jos kohde on yli 160m², suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluun selvittääksemme useamman sisäyksikön tarpeen.

Aloita tästä

Ilmalämpöpumpun valinta
Ilmalämpöpumpun käyttötarkoitus
Kohteen tyyppi
Kohteen pinta-ala

Jäähdytettävä pinta-alaa laskettaessa, ota huomioon vain todellinen jäähdytettävä pinta-ala. Jätä pois esimerkiksi sauna- ja pesutilat.

Jos kohde on yli 160m², suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluun selvittääksemme useamman sisäyksikön tarpeen.

Syötä kohteen tiedot ja valitse suositelluista laitteista haluamasi.

Jokaisen ilmalämpöpumpun hinta on ilmoitettu perusasennuksen kanssa. Kun lisäät laitteen ostoskoriin, siirryt automaattisesti sivulle josta voit valita muut tarvittavat asennuspalvelut sekä asennuspäivän. Jos tarvitset lisätietoja tuotteista tai asennuksesta tai sinulla on tilaukseen liittyviä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai soittamalla meille!

Laite toimitetaan asennuksen yhteydessä valitsemanasi päivänä, joten sinun ei tarvitse miettiä noutoa tai kuljetusliikkeen toimitusaikoja.

Edustamamme lämpöpumput ovat erittäin laadukkaita ja asennustyömme huolellista ja ammattitaitoista! Koko tuotevalikoimamme löytyy Tuotteet -sivulta. Toimialueenamme on Lahti, Heinola, Asikkala, Nastola, Orimattila ja koko Päijät-häme sekä Kymenlaakso. Voit tiedustella toimitusta myös muualle Suomeen asiakaspalvelustamme.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai palveluistamme, voit aloittaa keskustelun chatissa tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse:

asiakaspalvelu@lampojokeri.fi

010 201 0870

Lähetä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!