Kattavat ja laadukkaat
lvi-palvelut taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille kaikki LVI huolto- ja korjauspalvelut pienistä korjauksista suuriin remontteihin. Asentajilla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kokemusta asiakaspalvelusta, joten huoltotyöt asukkaiden kotona hoituvat kitkattomasti ja asiakkaan kotia kunnioittaen. Toimialueenamme on Lahti, Heinola, Vääksy ja koko Päijät-Häme.

Lämmitysjärjestelmien säätö

Meiltä saat patteriverkoston tai lattialämmityksen tasapainotuksen ja säädön. Kun järjestelmä on oikein säädetty voi lämmityskustannukset laskea jopa 10 - 15%. Monissa taloyhtiössä lämpöongelmat johtuvat verkoston epätasapainosta, joka johtaa siihen, että menoveden lämpötilaa joudutaan nostamaan ja samalla lämmityskustannukset kasvavat. Käytössämme on alan parhaat TA SCOPE tasapinotuksen mittalaitteet.

Lämmön talteenotto ja hybridilämmitys

Onko taloyhtiössänne keskusteltu mahdollisuudesta ottaa talteen lämpöä poistoilmasta? Onko kaukolämpökeskuksen uusiminen ajankohtaista? Pyydä ilmainen säästölaskelma Högforsin HybridLTO järjestelmästä, joka mahdollistaa jopa 40% säästön energiakustannuksista. Jos säästölaskelma näyttää hyvältä, tarjoamme taloyhtiölle ilmaisen esittelyn järjestelmästä ja referenssikohteista, joista nähdään toteutuneita säästöjä vastaavissa kohteissa.
"Jos työtä ei tehdä hyvin,
ei sitä kannata tehdä ollenkaan!"

Löysitkö tarvitsemasi palvelun?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Tarvitsetko rahoitusta?

Tutustu edulliseen op-rahoitukseemme!