Ely-keskukselta 4000,00 euron energia-avustus!

Ely-keskus myöntää nyt 4000,00 euron energia-avustuksen, kun öljylämmityksestä luovutaan ja tilalle asennetaan ilma-vesilämpöpumppu tai maalämpöpumppu! Ilma-vesilämpöpumppu maksaa omakotitaloon “avaimet käteen” -periaatteella keskimäärin 10 500,00, joten avustus on tuntuva!
Energia-avustukseen varattua rahaa on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Lue lisää energia avustuksesta Ely-keskuksen sivuilta.

PYYDÄ TARJOUS LÄMPÖPUMPUSTA ASENNETTUNA HAKEMUKSEN LIITTEEKSI!

Jussi Heimonen

Jussi Heimonen

Toimitusjohtaja

Toimintamme Koronaepidemian (COVID-19) aikana

Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan COVID-19-epidemian aikana. Miten se tapahtuu käytännössä?

KATSELMUSKÄYNNIT

  • Kohdekäynnillä pidämme koko käynnin ajan kädet suojattuina käsineillä.
  • Emme koskettele kodin esineitä, emmekä tietenkään kahvittele näissä olosuhteissa
  • Emme rapsuta edes tykö tulevaa kissaa
  • Noudatamme 2 metrin suositusetäisyyttä henkilöiden välillä
  • Kohteessa tutustumiskäynnin voimme suorittaa myös asukkaan ollessa vaikkapa kauppareissulla. Sovimme vain paikan, josta avaimet löytyy ja johon avaimet jätetään käynnin jälkeen. Tarjouksen voimme tehdä erikseen sopimallamme tavalla vaikkapa sähköpostitse.

LÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET JA MUUT LVI-ASENNUKSET

  • Asiakas päättää haluaako olla paikalla, kun asennus suoritetaan. Asentajamme suoriutuvat tehtävästä satojen asennusten koulimina ilman asiakkaan läsnäoloa. Sovitaan vaan avaimen paikka tuloa ja lähtöä silmällä pitäen.
  • Suurin osa ilmalämpöpumpun asennustyöstä tapahtuu ulkona. Sisäasennuksen osuus kestää yleensä tunnista kahteen ja koko sisäasennuksen ajan koskettelemme vain itse laitetta. Asennuksen jälkeen siivoamme jäljet ja samalla käsittelemme desinfinointiaineella kaikki pinnat, joihin olemme koskeneet.
  • Kaukosäätimen käytön opettamisen voimme antaa puhelimitse etänä tai paikan päällä käyttäen suojakäsineitä.
  • Käyttöohjeen ja kaikki tarpeelliset dokumentit jätämme asennetun laitteen läheisyyteen ja niitäkin luonnollisesti käsittelemme vain suojakäsinein.
  • Asentajamme eivät saa tulla töihin flunssaisena, kuumeisena tai muutenkaan heikkovointisena. Suojelemme asiakkaidemme lisäksi työyhteisömme jäseniä tinkimättömällä valvonnalla.

Teemme kaikkemme, jotta voitte asioida turvallisesti kanssamme ja saada tarvitsemaanne apua kodin lämmitykseen ja muihin lvi-asennuksiin liittyvissä asioissa!

Jussi Heimonen

Jussi Heimonen

Toimitusjohtaja

PS.
Tiesitkö että Hepa-suodattimella varustettu ilmanpuhdistin auttaa torjumaan viruksen leviämistä rakennuksen sisällä? Lue lisää tuotesivuiltamme!

”Jos työtä ei tehdä hyvin, ei sitä kannata tehdä ollenkaan!"